Volumen
Radio Offline
Redes
Sociales
Fiica lui Salam, mărturii cutremurătoare
19/10/2019 18:41 en Novedades

Fiica lui Salam, mărturii cutremurătoare: "Tata m-a luat în braţe şi mi-a spus că mama nu mai e cu noi"

Betty s-a deschis publicului și ne-a povestit despre perioada dificilă prin care a trecut atunci când și-a pierdut mama.

Florin Salam, de nerecunoscut. Şi prietenii apropiaţi au avut un şoc când au văzut imaginile. Transformarea e şocantă 

Cu doar o săptămână înainte ca mama ei să moară, Betty Salam a văzut exact cum urma să se întâmple totul. Aceasta a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei într-o emisiune de televiziune. "8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit”, a declarat azi Betty.

"Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva”, a completat fata îndrăgitului cântăreț de manele.

 

 "Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a completat Betty cu ochii înlăcrimați.

 

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2019 17:24 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2019 17:24 // Sursa:romaniatv.net 

COMENTARIOS
¡Comentario enviado exitosamente!